За нас

„Попов С.И.Е. ООД е създадена 26.05.1993г. в град Шумен и специализира в производството на мъжка конфекция с търговската марка ELITE Collection. Дружеството е динамично развиваща се в бранша фирма, реагираща на бързите пазарни промени  с гъвкава политика по отношение на цените и качеството на крайния продукт, както и  чрез постоянните си инвестиции в съвременни  високо продуктивни машини и оборудване.

Прогресивни технологии, съвременна материално – техническа база

- ФИРМЕНИ ЦЕЛИ -

През 2018 г. влиза в експлоатация новопостроена фабрика, с обособени цехове за кроене, производство на сака, производство на панталони и крайно гладене. Закупена е нова шивашка и гладачна техника.

В тази връзка дейността на фирмата може да се разглежда като един постоянен стремеж към развитие и модернизация на производствените мощности, оптимизиране на производствения процес и повишаване на производителността на труда от една страна  и   поддържане на високо качество от друга.

Стриктен контрол по отношение на качество, внедряване на системи за управление на качеството.

- ФИРМЕНИ ЦЕЛИ -

За работниците са обособени три модерни съблекални с индивидуални шкафчета за всеки, санитарни възли, столова и места за отдих.Фирмата разполага и с общежитие както за чуждестранни служители, така и за български граждани извън гр. Шумен.

То е оборудвано с телевизия, климатици, интернет, санитарни възли и всичко необходимо за удобството на живущите там. За останалите има подсигурен собствен транспорт от и до работното място.

През 2019г. фирма „Попов – С.И.Е.” ООД преминава успешно социален одит по Amfori BSCI, с отличен резултат и е класирана в групата с максимални показатели.